Почитувани,

Владата на РМ донесе одлука да субвенционира замена на стари дрвени прозори со нови од

PVC или Алуминиум

со цел заштеда на енергија за греење и ладење.

Министерството за Економија во текот на март ќе ги објави условите за конкурирање.

 

Субвенцијата ќе изнесува до 500 евра во денарска противвредност од цената на новите прозорци.

 

Ве покануваме да го посетите нашиот изложбен салон за подетални информации за набавка на нови прозорци како и за поднесување на барањето.

Огласот како и барањето можете да ги најдете тука

 

Контакт Инфо


Адреса:

50та Дивизија бр.24

Скопје - МАКЕДОНИЈА

maps

Тел:

+389 2 3215-484

+389 78 403-787

+389 70 366-738

+389 70 366-728


Факс:

+389 2 3215-485


Email:

info@salamander.com.mk